Zaštita osobnih podataka

Pružatelj usluge prikuplja osobne podatke Korisnika samo u mjeri koja je nužna za ispunjenje svoje obveze te ih može koristiti za informiranje o novim i akcijskim proizvodima i ponudama, te dostavu promotivnih materijala, newslettera, unaprjeđenja odnosa s Korisnicima i radi provjere drugih podataka neophodnih za pružanje usluge.

Pristup newsletter bazi i bazi Korisnika s osobnim podacima Korisnika ima Pružatelj usluge.

Pružatelj usluge se obvezuje štiti osobne podatke Korisnika u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka Korisnika (osim podataka koji su nužni poslovnim partnerima za izvršavanje dostave računa). Od ovog se izuzimaju slučajevi u kojima je Pružatelj usluge po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa zakonom, dužan dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke Korisnika.

Korisnik ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu netočnih osobnih podataka.

Izjava o privatnosti

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima Korisnika, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o Korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo Korisnike o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo Korisnicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o Korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Politika kolačića

Kako bi stranice moj.gtnet.hr ispravno radile, one moraju na računalo korisnika spremiti malenu količinu informacija (Cookies). Prema regulacijama EU, INFO NETWORK d.o.o. prije spremanja kolačića mora zatražiti pristanak korisnika. Korištenjem web aplikacije moj.gtnet.hr korisnik pristaje na upotrebu Cookie-a.

Korisnik isključivanjem kolačića odlučuje hoće li dopustiti pohranjivanje kolačića na svom računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u web pregledniku koji korisnik koristi za pregledavanje web stranica. Ukoliko korisnik onemogući kolačiće postoji mogućnost da stranica neće moći koristiti neke od funkcionalnosti koje daje moj.gtnet.hr web aplikacija.

Informacije o trgovačkom društvu

Naziv: INFO NETWORK d.o.o.
Sjedište: Valturska 78/1, 52100 Pula
Adresa elektoničke pošte: prodaja@gtnet.hr
OIB: 92134883875